Vi vill inte vara utan internet!

neukloster

Att vara utan uppkoppling kan säkert vara både lärorikt och bra. Men för oss är det inte alls bra.

Det är frustrerande att hamna på en bra ställplats där typ allt vi behöver finns. Bad nära, SUP-möjligheter, lugn och ro och vatten/tömning. De förutsättningarna gör att vi kan stanna i princip så länge vi vill. I alla fall om vädret är bad/SUP-vänligt.

Usel mottagning i Neukloster

Vi lämnade Schwerin och åkte till en ställplats i Neukloster intill en sjö och badplats, det var 30 grader varmt och vi såg fram emot att ligga i vattnet och stå på våra SUP-brädor och sen jobba på kvällarna. Allt såg verkligen toppen ut i appen. Och det mesta var toppen, verkligen.

Men. Mottagningen. Var. Usel. Inte. Heller. Erbjöd. De. Wi-Fi.

Och för oss som arbetar digitalt är det tokigt. Det har egentligen bara hänt oss en gång tidigare och det var på Frankrikes landsbygd. Annars har vi haft tillräcklig med mottagning på våra telefoner var vi än varit.

Att inte kunna blogga och lägga stories på Instagram är tråkigt, men inte något som ställer till det. Fotografera kan vi ju alltid göra ändå.

neukloster

Fina cykel- & vandringsleder runt ställplatsen

neukloster

Badplatsen nära ställplatsen

Så när det blev så här dumt så stannade vi de två nätter vi betalat för och sedan rullade vi vidare. Det är synd, för platsen var fin och det finns mycket cykelvägar omkring som vi hade kunnat nyttja. Nu blev det inte så.

Bra på Sanddornstrand

Vi hamnade istället vid havet, vilket ju är fantastiskt. Så ibland blir det inte som det var tänkt, men blev som det skulle. Här har vi det riktigt bra, okej mottagning på 4G och väldigt nära havet. Cykelturer, bad och nära till stad. Här kan vi leva som vi önskar!

Morgon – jobb/blogg
Dagtid – aktiviteter
Kväll –  jobb/blogg/bokläsning

Idag är det fredag, så vi kör nog tacos ikväll!

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.