Vi ska bo permanent i husbil – snart!

bo i husbil snart

Sitter och tittar på 5-milen på OS i Pyeongchang, klockan är 7, det är lördagsmorgon och Roger sover.  Min längtan till april då vi flyttar in i vårt nya hem, vår husbil, är så stor.

Längtar också mycket till våren och ett liv utan snö och kyla. Detta är första inlägget i vår blogg om vår nya livsstil!

Det är ett unikt beslut i våra liv och jag tänker att jag vill dokumentera det för oss själva. Men självklart även för dig som kanske vill inspireras av ett friare och enklare liv på liten yta och med mycket mindre saker.

På min blogg webbtanten.se skriver jag informativt om resor, entreprenörskap och det digitala – men att skriva tankar, reflektioner och mer dagboksliknande inlägg där funkar inte med den bloggens upplägg.

Så här sitter jag nu framför OS och skapar denna bloggen. En livsstilsblogg för livet att bo permanent i husbil. En blogg med spontana inlägg. Inlägg utan research eller sammanställningar. Här vill jag berätta om våra dagar, om vår livsstil och om våra val. Här vill jag dokumentera tankar och alla variationer av känslor. Det är ett annat sätt att skriva blogg på än vad jag är van vid, men jag vill. Vill anta utmaningen och vill få ner mer reflektioner och känslor.

Det går inget bra för herrarna på 5-milen, men snart är det finalmatcher i curling för både damer och herrar med svenskt deltagande, så det blir ändå medaljer av fina valörer idag!

Två månader kvar till vår flytt.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.