Vi lämnar Denia idag

Denia

Vi har bokat tre veckor, men åker 4 dgr tidigare än planerat. Som vanligt har vi friheten att ta nya beslut, men varför åker vi då om vi trivs kan en ju undra. 

Ja, vi trivs i Denia, vi trivs på campingen Los Pinos och med att hänga med härliga vänner här. Det har även varit ett bra väder. Men vi är klara just nu och vill vidare.

Det ska komma ett par dagar med regn, och eftersom temperaturen ligger runt 13-14 grader i skuggan (men är varmt och skönt i solen), och det är mycket skugga här, så vill vi till soligare platser. Men framför allt vill vi nyttja de regniga dagarna till att rulla.

Vi avslutade vår vistelse med att ha hyrbil i fyra dagar och gjorde lite dagsutflykter. En dag tillsammans med Tess & Crille, de andra platserna kommer det inlägg om framöver. Ett riktigt kap faktiskt med hyrbilen, en kanonfin Seat Leon som vi bara betalade €42,- för totalt. Tack för det Budget!

Så vi får se var vi hamnar, vi har lite vänner söderöver som vi gärna vill träffa men det är också dags att byta miljö helt enkelt. Idag drar vi vidare!

Bilden visar den mysiga hamnpiren med alla restauranger i kvällningen.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.