Vi har shoppat – kors i taket!

musik-bluetooth-hogtalare

Vi har en jättebra stereo i husbilen, men ibland spelar vi inte för vi snålar med batteriet..

När bilen inte rullar går bilstereon och vårt interna wi-fi nämligen på bodelsbatterierna. Det är samma knapp som aktiverar både wi-fi och stereo. Och det drar ganska mycket ström har vi märkt.

Dessutom får vi spela lite för högt för att höra om vi sitter utanför bilen.

Och vi kan inte ta med oss bilstereon när vi sätter oss på stranden eller en klippa. Och ibland vill vi lyssna på sommarprat eller musik när vi inte är inne i bilen.

Bluetooth högtalare

Så vi har shoppat. Vi som inte gillar det egentligen. Men vi har köpt en bluetooth högtalare. Det blev Carrefours egna märke. Billigt och faktiskt väldigt bra, än så länge i alla fall.

Vi är nöjda och känner att det var en bra investering i vårt välmående! Bilden är från Valencias ställplats där vi njöt av clementiner, plommon och sommarprat när vi kommit fram.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.