Vi har lämnat Spanien och rullat in i Portugal

portugal

Tack Spanien för några härliga månader! Nu är vi i Portugal och stannar här så länge som möjligt.

Sista veckan i Spanien höll vi till i Tarifa, vi hade ju lämnat in en av våra standup paddleboard på reparation och hängde kvar för att vänta på den. Men när utsatt leveransdag kom så fick vi veta att den inte var klar, och de kunde inte heller ge oss ett besked om när den skulle vara det. Vi ledsnade, hämtade tillbaka SUPen och lämnade Tarifa. Tänker att det nog finns andra firmor som kan hjälpa oss framöver, där vi stannar lite längre.

Hittade inget boplats som lockade oss att stanna, det finns några platser i södra Spanien som vi är sugna på att besöka, men inte i ösregn, så vi tar dem en annan gång. Det blev därför 38 mil i ett svep, vilket är ovanligt för oss, men nu längtade vi verkligen till Portugal.

Efter att ha tankat LPG och diesel samt gjort ett sista besök på Mercadona, i Ayamonte precis vid gränsen mot Portugal, så landade vi till slut i Tavira i Algarve, på en helt ny ställplats i ett område och stad vi tidigare inte besökt. Robert & Anette var snälla att boka och betala en plats för oss, annars hade vi inte kunnat bo här, det är helt fullt.

Och vi har ett mandelträd precis framför vårt hem!

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.