Vi hamnade på förstasidan i gårdagens GP

Artikel i GP

Göteborgsposten är en stor tidning och vi var på första sidan i går. Det kändes stort och var väldigt oväntat.

Vi blev ju intervjuade när vi hängde några dagar på Öckerö. När vi fick frågan om vi ville vara med så var informationen att artikeln skulle bli en del i en bilaga om att jobba mindre, som skulle publiceras i augusti i Göteborgs-Posten. För ett tag sen fick vi veta att det hade tidigarelagts till 22 juli. Igår alltså.

Men någon bilaga blev det inte, utan det blev istället förstasidan och ett helt uppslag längre in i tidningen! Det kändes först lite obehagligt, men sen härligt ändå att vår livsstil är så intressant så den får absolut bästa utrymmet i tidningen. Gissar en del av våra vänner och bekanta satte kaffet i vrångstrupen 🙂

Bilderna blev bra tycker vi och även texten (vilken vi redigerat i sak lite, innan tryck). Vi har blivit lovade att vi ska få bilderna, det ser vi fram emot så vi kan använda dem i andra sammanhang också!

Reaktioner på Twitter

Det är ganska intressant att se folks kommentarer till GPs tweet där de länkar till sin artikel om oss. Kan ni se samma mönster som jag?

Andra reaktioner vi fått i våra egna kanaler har bara varit positiva!

Läs artikeln för 1,-

Artikeln ligger bakom inloggning, men just nu har GP ett erbjudande att du för 1,- kan läsa alla artiklar i 3 månader. Var bara snabb att avregistrera dig så du inte får en faktura efter de tre månaderna.

Här finns artikeln om oss på GP!

Scrolla gärna längre ner och läs artikeln ”Frihet är inte detsamma som fritid”, den är intressant också! Inleds med ingressen ”Människor jobbar mer än någonsin tidigare. Priset är ofta psykisk ohälsa och en känsla av meningslöshet. Konstprojektet Frihetsförmedlingen ifrågasätter själva idén med lönearbete.”

Bilden har Magnus Blad fotat och gett oss. 

Edit: här kan alla läsa artikeln

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.