Varmaste tack till dig kära läsare!

tack kära läsare

Ett alldeles eget inlägg till dig. Ja till dig, du där bakom skärmen. Du som läser våra inlägg ibland eller ofta.

Vi är så otroligt glada och tacksamma för all feedback vi får. Igår blev det extra tydligt och det kändes som att serveras en härligt rykande kopp choklad en kall vinterkväll.

Dina kommentarer som är synliga för oss och även för andra, hjälper oss att förstå vad vi ska skriva om, vad du vill läsa. Men de ger oss också massor av energi och bekräftelse. Andra läsare har glädje av dina kommentarer då de ofta vidgar vyerna och ger extra smak på curryn, så att säga.

Dina PM och mejl läser bara vi, och vi njuter av den mjuka filten du lindar omkring oss med dina ord.

Du som inte vill lämna något skriftligt avtryck ger oss också feedback. Genom vår statistik kan vi nämligen se att antalet läsare växer hela tiden och det är en bekräftelse på att vi ger något till dig. Att du trivs hos oss och att du återvänder för att hämta mer. Det tycker vi är fantastiskt härligt, som en vacker solnedgång en ljummen sommarkväll. Bilden ovan är från Åkulla ställplats i helgen.

Och av någon anledning blev det liknelser med varma saker, men det är inte så konstigt för det värmer våra hjärtan att just du är här och delar detta rummet med oss. Så återigen vill vi tacka just dig!

En kram till dig som vill ha!

Det känns viktigt för oss att faktiskt uppmärksamma just dig. Och tacka dig. Du betyder mycket för vårt skrivande och vår inspiration och det vill vi verkligen du ska veta att vi är tacksamma för. Vi är kramiga personer båda två, och vill du ha en kram så får du en här och nu! Kraaaaam ?

Vi laddar för att lämna landet snart så förberedelser, planering och annat kommer du att kunna läsa om framöver. Imorgon kommer inlägget med vilka boplatser som blivit Approved i juli!

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.