Varför bloggar vi så ofta?

Ulricehamn kallbadhus

Får ganska ofta kommentaren att vi är flitiga och bloggar varje dag, men vi tänker lite tvärtom, som vanligt…

Vi bloggar av egen vilja och lust. Varje inlägg har inspirerats av våra tankar, erfarenheter eller frågor från er. Det finns några anledningar till att det kommer många inlägg.

Variation och kvalitet

Om vi bara skulle blogga en gång i veckan t.ex. så är kravet på det inlägget så mycket högre. Alltså det egna kravet. För om vi bara delar med oss av något en gång på sju dagar så behöver det vara bra, riktigt läsvärt och något som verkligen ger något till alla. Och det kravet vill vi inte ha på oss själva.

Självklart vill vi inte skriva dåliga inlägg, men det är inte riktigt samma krav om vi bloggar ofta, som om vi bloggat sällan. Genom att blogga om det som faller oss in så blir det olika kvalitet på inläggen. Det blir väldigt varierat och det finns kanske alltid något för dig att läsa när du kommer in på bloggen.

Ingen dagbok

Eftersom vi inte skriver en dagboksblogg eller en ren reseblogg så har vi en ganska unik stil på vår blogg. Ibland är det besöksmål, ibland är det tips om husbilsliv och vi har även försökt skriva dagboksinlägg ibland. Vi vill skriva om det som händer i vårt liv utan att berätta det dag för dag. Det kan betyda att det som händer under en dag och tankar vi reflekterar kring under den dagen kan generera flera inlägg. Och andra dagar händer inget som skulle vara kul att skriva om. Så antal inlägg är inget som är planerat eller något krav, det bara blir så.

Relationerna

Det kommer fram folk som följer oss här på bloggen eller på Instagram och säger hej. Det tycker vi är fantastiskt roligt! Som Sören med sällskap (ledsen men har glömt ditt namn) som kom fram och sa hej i torsdags, gillar det! Och det är faktiskt ytterligare en anledning till att det kommer många inlägg. Ni inspirerar oss att skriva mer. Ni berättar hur viktiga våra inlägg är för er. Precis så som vi önskar att de ska vara. Vi vill inspirera er tillbaka.

Så varmaste tack till alla er läsare och en extra kram till er som ger er tillkänna på något sätt, genom kommentarer, ett mejl eller ett hej när ni ser oss!

Utan er skulle färre inlägg skrivas. Definitivt! Och saknar ni något är det bara att skicka ett mejl!

Bilden är från Ulricehamn där vi stod en natt för att hänga med vänner.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.