Varför besöka IKEA när vi bor i en husbil på 16 kvm?

IKEA-med-husbil

Ja det får ju inte plats några möbler i FrankieBoy, så vad gör vi då på IKEA kan en undra.

Roger hade fått tips om en käck förvaring att hänga på dörren. De kostade 5,- styck så det skulle bli det billigaste besöket, i vår historia, på IKEA.

När jag såg den där förvaringen så ville jag ha en också, att ha diskborsten i. Hängande på väggen under fönstret, i köksdelen. Här ser du Rogers behov löst – nu ligger sugproppen till dörrens fastsättning där. Sugproppen använder vi när det blåser mycket för dörren smäller igen om den inte sitter fast.

IKEA-med-husbil

Sagt och gjort, vi investerade i de där två förvaringsburkarna. Men vi köpte också två kökshanddukar och 9 galgar!

De här galgarna var väldigt bra, för de var lite filtbeklädda så kläderna glider inte av. Och i husbilen är det ju en del rörelse när en kör så ibland hittar vi en jacka på golvet i duschen när vi kommit fram. Men inte nu. Kläderna hänger där de ska och jag är så nöjd!

IKEA-med-husbil

Vi passade på att äta lunch också och jag lyxade till det med varmrökt lax medan Roger tog de traditionella IKEA-köttbullarna.

IKEA-med-husbil

Lunchen kostade 123,- för oss båda och prylarna vi köpte gick loss på 151,-. Så totalt har vi på IKEA idag spenderat 284,-! Lite pengar för så bra grejer och dessutom blev vi mätta. En riktigt bra shoppingdag med andra ord!

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.