Våra funny faces-bilder

funny face

Vi tycker det är riktigt kul att göra roliga och tillgjorda miner när det ska fotograferas. Och ibland ställer våra kompisar upp också!

Det började egentligen som en protest mot alla tillrättalagda bilder vi själva och många andra lägger upp på ex. Instagram. Sen är det också ett statement att utseendet inte alls är viktigt och genom att göra funny faces så ser vi alla annorlunda ut än vanligt och vi har samtidigt vansinnigt roligt när det ska fotograferas.

Dessa bilderna togs så klart innan coronatider. Så närhet var inget problem då. Hade tänkt samla på oss fler bilder innan vi publicerade detta, men det känns som det kan dröja med tanke på säkerhetsavstånden som vi nog alla kommer hålla ett tag. Och det går ju göra fler inlägg med funny faces i framtiden om det är så att vi återupptar detta igen.

Hoppas vi livar upp din måndag med lite funny faces i alla fall!

 

Vi glömmer dessvärre av att ta de här bilderna ibland, så alla härliga människor vi hängt med finns tyvärr inte med på en funny faces bild.

Översta bilden är från när jag tränade på att göra en min utan att räcka ut tungan. Gick så där…

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.