Vår resruttskarta är borttagen

resrutt i europa med husbil

Frustrerad över att Google Maps ändrat i min karta över resrutten har jag nu tagit bort den från bloggen!

Antingen är det jag som inte begriper hur en ska göra en karta över hur vi åkt eller så är det Google som fått fnatt.

Jag har skrivit in alla stopp vi gjort och drag´n´droppat vägen så den stämmer överens med hur vi faktiskt åkt. Google har nu tagit bort allt jag redigerat och lagt resrutten så som Google Maps tycker vi skulle köra. Vilket inte alls stämmer då vi inte åkt betalvägar och inte heller kan åka överallt med vårt tunga fordon.

Så. Någon resrutt bjuder vi inte på längre. Inte förrän jag förstår vad som hänt i alla fall.

Det finns i alla fall kartor med alla våra testade boplatser. En karta per land finns att klicka sig in på. Än så länge Sverige, Danmark, Tyskland, Nederländerna, Frankrike samt Spanien som vi precis börjat utforska.

Sur och grinig får jag ta tag i detta och försöka lista ut var sjutton vi har åkt och hitta ett nytt sätt att visa resrutten.

Och så ska det bli oväder idag också… det är varmt, men blött. Och blåsigt ska det tydligen bli med.

EDIT: Äsch, jag la tillbaka kartan på sajten och i menyn. Den visar i alla fall vart vi åkt, även om vägvalen är fel. Jag får helt enkelt inte vara så petig och noggrann som jag normalt är.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Vill du se mer av vår vardag?

Vill du se mer av vår vardag?

Då kan vi tipsa om Annas Instastories!

Där läggs filmer på vyer, aktiviteter och andra vardagsgrejer ut. Men även bilder och bildtexter som vi hoppas ger en tydlig inblick i vår livsstil.