Vår första helg närmar sig slutet

helg med hästar

Vilken helg vi haft! Inflyttning, sommarvärme och 50-års fest!

I går kväll var vi tillbaka i våra gamla Vimletrakter och firade en väns 50-års dag. En helkväll som innehöll allt som förväntas av en bra fest. Vi stod med husbilen nära festlokalen, men ändå ostört, så det var en perfekt boplats i natt. Vaknade med utsikt över hästhagen!

I förmiddags körde vi tillbaka till Alingsås och grejade hela dagen med att packa ur stolar, bord och grill från kartongerna. Hade lunch kvar sedan i fredags så behövde bara värma på Mujdarrah (tack för tips Helena!) snabbt i kastrullen med lite sojagrädde, äta och sedan fortsätta med vårt grejande. Effektivt och skönt att inte behöva laga maten varje gång!

En sväng till lägenheten och hämta alla våra kläder, fler kökssaker och allergimedicinerna! Jösses vad det har kliat i ögonen idag, den första härliga varma dagen på hela året och pollen flyger som gula moln. Men älskar ändå våren bra mycket mer än vintern!

Roger kollade Formel 1 på sena eftermiddagen och sedan lagade han middagen som blev halloumihamburgare till mig och nöthamburgare till honom. Premiärgrillning på nya grillen minsann! En gasolgrill som vi kopplar till det externa gasoluttaget på utsidan av husbilen. Perfekt! Dessutom är grillen otroligt effektiv. Längtar redan efter nästa grillning 🙂

Kvällen spenderades med att lägga in alla våra kläder i skåp och hyllor. Nu tar jag en sista slurk av söndagsvinet och njuter av musik och bästa sällskapet.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.