Vännerna har kommit hit!

boihusbil 365

Bengt och Tina har kommit till oss i Setubal och vi står bredvid varandra på ställplatsen. Och vi hänger. 

Lärde känna varandra genom våra bloggar och de bor också i sin husbil på heltid. Vi träffades första gången när de kom till Rincon på senhösten när vi stod där. Då åt vi middag hos varandra bland annat. Vi har många lika tankar kring livet och vi kände redan första gången vi sågs att de här vill vi gärna träffa igen.

De rullade vidare efter nån vecka och vi också så småningom. Sen dess har vi haft kontakt via bloggarna och Facebook/Messanger.

Nu är de här och de har platsen bredvid oss, nu har vi tillfället att fördjupa vår vänskap. Åter igen äter vi middag hemma hos varandra (då slipper vi ju laga mat varje dag, perfekt att dela den uppgiften och samtidigt få nya smaker), gör lite utflykter och pratar. Mycket.

beachlife-portugal

Det är inte Tina & Bengt på SUP:arna men vi sitter tillsammans på stranden och njuter av sol och bad.

Vi kommer att ha några besöksmål framöver som är samma, vi får se om vi ses där eller om vi missar varandra. Men vi lär definitivt ses igen, om vi får bestämma 😀 Gillar er kompisar!

Även om vi tycker om att hänga med bara varandra så tycker vi det är riktigt härligt att hänga med vänner också. Och träffa nya likasinnade ger extra guldkant i samvaron tycker vi.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.