En ganska vanlig men ovanlig dag i husbilslivet

vanlig dag i husbilen

Idag har det varit en ganska vanlig dag, fast ändå ganska ovanlig faktiskt.

Dottern bor ju i Sverige men är här på besök en vecka nu och det är så fantastiskt härligt att bara vara i hennes sällskap. Hon har sovit med oss två nätter i husbilen och i morse sov vi länge allihop. Så skönt efter en halvdan första natt då hon kom med flyget mitt i natten.

Här i Torre del Mar är det marknad på torsdagar, så när vi var klara med morgonbestyren så tog vi en promenad in till city. Vi ledde våra cyklar och hade Tess bagage på min pakethållare. Hon ska nämligen sova på hotell ett par nätter nu. Vår bil har ju bara två bra sovplatser så vi har medvetet planerat in 2 nätter i husbilen, 2 på hotell och sedan 3 nätter till i bilen innan hon flyger hem.

Så när vi kom till hotellet kunde hon checka in på sitt rum direkt. Vi la upp hennes grejer på rummet och sedan drog vi vidare till marknaden och handlade massa frukt och avokado. Vi strosade runt rätt länge och hann även med besök i ett par Chinabutiker. En snabb Tapas-lunch och en kaffe utanför hotellet.

Sen hände det grejer! Jag hade nämligen köpt en hårfärgning och Tess skulle hjälpa mig med det. Vi stack upp på hennes rum och satte igång samtidigt som Roger cyklade hem med allt vi köpt. När han sen kom tillbaka fick han inte komma upp på rummet, det var bara tillåtet med en gäst. Skit också, man han hade det rätt bra i solen ändå. Färgningen gick bra, jag duschade på hotellrummet och sedan cyklade vi hem igen, jag och Roger. För det började bli kallt och det behövdes mer kläder och så fort vi klätt på oss cyklade vi tillbaka igen. Det är 4km en väg så det blir en del rörelse, men det är helt platt så det är inte jobbigt.

Gick ut och åt middag tillsammans med Tess och vi väljer gärna indiskt alla tre, så det blev den indiska restaurangen som vi provat tidigare när vi besökte Torre del Mar. Papadam och sedan korma smaker för oss alla tre. Så gott!

En vanlig dag för att vi har varit ute hela dagen, cyklat och gått mycket, handlat på marknad och haft det bra.

En ovanlig dag för att vi har spenderat den med Tess och för att det har blivit lite kallare här nu. Ligger runt 15 grader bara på dagen. Sen tillhör det inte vanligheterna att vi äter ute på restaurang heller och idag blev det två gånger!

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.