Utrustningen i FrankieBoy inkl en spindel!

Husbilens utrustning

Det finns verkligen många varianter på husbilar och det finns även väldigt mycket olika utrustning som ingår eller som man får beställa extra.  

Men spindlar är inte utrustning jag vill ha. Idag fick jag döda den första spindeln. Nä, den var inte stor. Men det var en insekt med 8 ben. Blä!

Nu är vi i Stockholm, jag jobbar och ska ha några kundmöten. Roger har semester och sköter marktjänsten.

Jag vaknade tidigt i morse och fick gjort ett par timmar arbete innan frukosten. När vi kom till Stockholm kunde jag jobba ett par timmar till och efter middag och promenad blev det ytterligare ett par timmar.

Så trots att vi kört ett par timmar, hängt med vänner och promenerat så har jag hunnit med nästan en full arbetsdag. Underbart när jag kan jobba på mina villkor!

Vi får ibland frågan om vår utrustning i bilen, därför har jag uppdaterat sidan om FrankieBoy med vilken utrustning vi hade i vår husbil vid leverans. Vi utrustar med  fler grejer själva efterhand.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.