Ut/In i FrankieBoy aug-okt

soluppgång

Tre månader med endast två nya prylar in i vårt hem. Dessutom två väldigt användbara prylar!

Det är inte bara utrymmet som gör att vi tycker det är viktigt att hålla koll på hur mycket saker vi köper och äger. Att bara köpa utan reflektion är inget vi gör längre.

Just nu har jag behov av ett nytt klädesplagg till exempel. Men det är inget jag lägger tid på att leta efter, för jag klarar mig hyfsat med det jag har för ändamålet. Men jag har ögonen öppna när vi rör oss bland affärer. Och när jag köper det nya så kommer det gamla att läggas till klädinsamling.

Senast jag bloggade om våra prylar var i slutet av juli. Då hade vi, sen vi började räkna, minskat med 34 antal prylar/klädesplagg. Detta trots att vi bor på så liten yta.

Ut ur FrankieBoy

Det är inte många prylar/klädesplagg som lämnat vårt hem sedan i slutet av juli.

  • 1 st. T-shirt med fläck (slängde)
  • 1 st. vattentät plastbehållare för lagningskit (plaståtervinning)

Sen har det gått sönder ett antal klädnypor, men de räknar vi inte antalet för. Blir ju lite väl petigt. Böcker har det också försvunnit några, men de räknar jag inte heller då jag har ett skåp avsett för böcker. Men i och med att vi båda har digitala plattor för böcker så är antal böcker mycket färre numera. Sen har vi den gamla stekhällen som vi gärna säljer, som står kvar i vårt garage. Den ska bort så fort någon vill köpa den.

In i vårt hem

Vi har vad vi behöver. Men vi har faktiskt köpt två saker som vi är riktigt glada för!

  • 1 st. grill (som vi använder väldigt mycket!)
  • 1 st. termometer (nödvändigt när vi friterar falafel)

Ja, det betyder ju att summeringen är oförändrad,  – 34 prylar/klädesplagg!

Bilden ovan visar ju något som är gratis och som vi njuter av när tillfälle ges, mer fantastiskt än någon pryl. Soluppgången från sängen (genom smutsiga fönster). 

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.