Tvättat och städat vårt hem

Städa och tvätta husbilen

Mindre hem = mindre städning. Näää, inte alls. Litet hem kräver ständig städning.

I går vaknade vi på parkeringen vid Playa Mjörn som ligger precis vid vattnet, fantastiska vyer där.

Playa mjörn alingsås

Åkte därifrån direkt efter frukost och hängde på Rogers jobb hela dagen, där vi städade FrankieBoy ordentligt. Roger körde utvändig tvättning och rensning i garage och utvändiga förvaringsutrymmen och jag städade och strukturerade vårt bohag på insidan.

Vi har haft en matta i bilen sen leverans men jag vill helst inte ha den så nu tog vi ut den för att se vad vi gillar bäst. Med eller utan matta? Har du husbil? Använder du mattan i bilen, varför eller varför inte?

I vanliga fall är det Roger som sköter dammsugaren, men den här gången fick jag chansen att lära känna vår nya hjälpreda. Den funkade utmärkt 🙂

Vi fick även besök av goda vänner som bor i närheten, så en go fika och lite gött sällskap förgyllde dagen.

På kvällen gick vi in till Alingsås city och mötte upp ett par andra vänner och åt middag på stan, det blev smaklös lax för min del, på Cyrano. Kaffet efter maten tog vi husbilen tillsammans!

Så en lördag med massor av bra saker! Idag är det söndag med bara slappa på agendan. Kolla Formel 1, läsa bok och bloggar.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.