TV-serier & program vi gillar

tv-serier-suits

Vi har ingen TV. Men vi tittar ändå på vissa program och serier. Vi streamar via datorn och har fått frågan vad vi gillar att titta på.

I många år har vi tittat på program och olika serier om folk som byter livsstil och trädgårdsprogram. Det gör vi fortfarande men inte alls i samma utsträckning. Gillar engelska program av olika kategorier. Men vi ser även på amerikanska långkörare. En salig blandning skulle vi vilja säga.

Vi har endast tillgång till SVT-play, TV4-play och Netflix. När det är Formel 1 säsong har vi även ViaPlay och då tillgång till serien Outlander. Här kommer ett gäng program/serier vi (alltså båda två) gärna tittar på, alla finns att se just nu!

Trädgårdstider (SVT)

Så fantastiskt lättsamt och trevligt program. Inspireras av Tareqs matlagning och köksträdgård, men hela programmet ger feelgood-känsla.

Jills veranda (SVT)

Alla avsnitt av Jills veranda har vi tittat på. Tycker om Jill och musiken som spelas. Variationen på artisterna som medverkar ger programmet en härlig dynamik.

Husdrömmar Sicilien (SVT)

Lite hysterisk men ändå kul att se hur det går att köpa hus i södra Europa och hur krångligt allt är.

Karl Fredrik på Österlen (TV4)

Att få en inblick i en människas nörderi är alltid fascinerande, när det dessutom gäller trädgård och blommor blir det lite extra intressant tycker vi.

Sweet Magnolias (Netflix)

En serie vi precis börjat titta på. Gillar att det är tre starka kvinnor i huvudrollerna som porträtteras på ett tilltalande sätt. Visst är det en hel del förutsägbart, men ändå mysigt att se hur de hanterar livssituationerna.

Suits (Netflix)

Vi har sett varje avsnitt av Suits, en amerikansk advokatserie som vi tycker mycket om med mycket intriger.

Virgin River (Netflix)

En riktig mysserie om en kvinna som lämnar storstan och flyttar till ett ruckel på landet. Kärlek och drama.

My next guest (Netflix)

David Letterman gör väldigt intressanta och bra intervjuer.

The worlds most extraordinary homes (Netflix)

Härliga program om häftiga hus i hela världen.

Homeland (Netflix – har även gått på SVT)

Riktigt bra serie som nog de flesta har sett. Om inte se den.

Blacklist (Netflix)

En långkörare. Anna har tröttnat lite på denna, men kollar ändå.

Friends (Netflix)

En serie vi sett både på TV när vi hade det och på Netflix. Alltså perfekt att underhållas av när det inte finns något annat att se och vi vill skratta. Underbar gammal serie!

Vi jobbar ju mestadels på kvällarna så vi kollar inte alls lika mycket på TV-serier eller film som vi gjorde förr. Men vi njuter av underhållningen när vi väljer den.

Vad är din favoritserie som går att se just nu?

Bilden är från IMDB och visar gänget i Suits.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.