Trodde vi bara var två i det här hemmet…

myror i husbilen

Det visade sig häromdagen att fler ville flytta in i FrankieBoy! 

Vi har läst på bloggar och framför allt i Facebook-grupper om att myror gärna tränger sig in i husbilar genom elkabeln som ligger på marken. Så bäst att alltid ha Myrr med sig i bilen.

Eftersom vi gärna lyssnar på andras tips och lär av andras misstag så köpte vi Myrr innan vi lämnade Sverige. Men med förhoppningen att slippa använda det så klart. För det händer ju inte oss… 😀

Men häromdagen upptäckte vi små svarta myror i köket! Så det blev att plocka fram Myrr och börja vräkningen! För vi vill inte att fler ska bo här. Vi är väldigt nöjda med att bara ha varandra i vårt rullande hus.

Runt elkabeln, i luckan där elvindan är, runt alla däck, vid markisstänger och i utrymmen där vi hittat de 6-benta svarta små krypen, överallt har vi lagt Myrr. Vi upptäckte det tidigt så problemet är inte särskilt stort och löste sig snabbt. Vi är innerligt tacksamma till tipsen om att se till att ha Myrr med i bilen.

Så nu har vi fört den läran vidare till dig som läser detta. Ha Myrr i bilen!

/Anna

Photo by Thomas kinto on Unsplash

Du vet väl att du kan prenumerera på våra inlägg?

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.