Trädgårdsarbete och guldkantad tillvaro

fem snabba

Fem snabba den här gången handlar om lite bloggfix, trädgårdsarbete, vänner och familj samt funderingar kring gränser.

Bucket listor

Tysklands bucket list är uppdaterad med en massa tips vi fått tidigare, hade glömt lägga in alla tipsen som vi sparat i Mapstr.

Vi gör ingen bucket list för Sverige. Eftersom vi båda rest runt i vårt eget land i mer än 50 år så har vi redan besökt väldigt många platser, utan husbil. Vi sparar tips vi får i  Google Maps, men vi gör ingen lista här på bloggen.

Husbilens utrustning -> Husbilen

Kategorin Husbilens Utrustning är ändrad till Husbilen, detta för att inkludera inlägg som handlar om annat i Husbilen, inte bara utrustningen.

Gränserna öppnas?

Nu när allt fler länder pratar om att hitta lösningar för att öppna upp för turister så börjar vi alltmer tro på att vi faktiskt kommer iväg nån gång i höst, tidigare oro är undanpetad. Visst har vi planer för vintern, men just nu är de avbrutna med förhoppningen att de inte behövs. Vad tror du?

Rensat bort en massa vid ”vår” plats på Fotö.

Trädgårdsarbete på Fotö

När vi är på Fotö står vi nära en klippa där det växer murgröna, nyponrosor, ormbunkar och annat. Eftersom det kliar lite i fingrarna, de längtar efter att få arbeta med det gröna igen, så lånade vi en sekatör av hamnkaptenen och en såg av grannen som fejar på sin båt. Med ihärdig iver rensade vi lite i växtligheten, så nu syns stenen bättre.

Guldkantad tillvaro

Vi har haft några härliga möten med vänner och familj den senaste tiden. Ett avslappnat och skrattfyllt dygn med våra vänner på Hemma på Hult, ett par trevliga dygn med nya vänner som hälsade på oss på Fotö, ett antal sköna dygn hemma-hemma hos Rogers föräldrar och några fina timmar med dotter och svärson som dessutom kom med en fantastisk födelsedagspresent (i efterskott) till mig (Anna). Tacksamma för bästa mötena med säkra avstånd.

Översta bilden är från Fotöbron in mot fastlandet 

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.