Tankar & förväntningar på 2019

förväntningar 2019

När vi gjorde vår summering av 2018 halkade vi titt som tätt in på vad vi har för förväntningar på 2019.

Att reflektera över vad som varit ger inte bara avslut av året som gott utan öppnar också dörrar till vad som komma skall. Tankar på vad vi vill göra och uppleva. Men också vad vi vill känna och tycka. Här kommer en liten blandad kompott av några av våra tankar om 2019.

Bunkra mer

Vi har anpassat våra förvaringsutrymmen för att kunna bunkra. Genom att organisera om så har vi skapat bra utrymmen för bunkringsvaror. Vi vill bunkra mer i Sverige men framför allt i andra länder när vi hittar något vi gillar och vill njuta av längre, särskilt om det är billigt och inte behöver plats i kyl eller frys. Vill så klart förlänga möjliga njutningar.

Bada mer

Genom att göra resan snabbare genom kallare delar av Europa så hoppas vi kunna få njuta av mer bad i Medelhavet och/eller Atlanten. Och att bada mer i Sverige blir det också, för vi styr ju var vi befinner oss den här sommaren, till skillnad från sommaren 2018 då Rogers jobb höll honom fast i Alingsås. Och min cancer förhindrade mig bad i sjöar, vilket vi då hade mest omkring oss i alla fall på veckorna.

Fortsätta att bo i husbil

Ja den här livsstilen är verkligen något vi gillar skarpt. Det här fortsätter vi med under det här året också! Denna frihet älskar vi. Visst finns de nackdelar, men fördelarna är så många fler och framför allt viktiga för oss. Under den här rubriken ryms så många förväntningar såsom nya platser, nya vyer, nya sammanhang och mycket mycket mer!

Mer guacamole

Att göra egen guacamole på ex 8 avokado, att frossa i detta ljuvliga kladd. Det ska vi göra mer under 2019. Vi ska äta litervis med egengjord guacamole! Och härmognade frukter och grönsaker. Handla på marknader och lockas av dofter och färger. Och låga priser.

Nya aktiviteter

Vi vill prova golf. Att bo i husbil och kombinera det med golf är grymt bra. En sover på golfbanan 🙂 I alla fall i Sverige. Så vi ska ta en nybörjarkurs i Sverige i sommar är tanken och se om vi gillar den typen av aktivitet.

Anna har velat testa SUP ganska länge, så det kanske blir verklighet i år.

Länder 2019

Vi förväntar oss att Franrike och Tyskland levererar mer när vi besöker andra delar av de länderna. Vi har stora förväntningar på Portugal som vi längtat så efter, och i går körde vi över gränsen.

Vi gillade verkligen Spanien. Och vi har massor kvar att upptäcka. Så vi återvänder gärna under 2019. Det är inte säkert det blir så, men vi gör det gärna, om det passar oss.

Vart vi ska röra oss under det här året är inte helt klart. När vi är färdiga med Portugal får vi se vart vi tar vägen. Vi ska hem till Sverige i sommar men kommer dra iväg sen igen. Kanske det blir Storbritannien, Luxemburg, Italien, Grekland eller Kroatien? Eller alla de länderna. Vi vet inte. Kanske bara blir Spanien igen. Vem vet 🙂 Inte vi i alla fall. Inte än.

Och det är exakt så vi vill ha det. Vi har tankar, vi har planer och vi har friheten att göra exakt som vi vill.

Bilden är från när jag äntligen kunde bada i havet i somras, på Öckerö.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.