Tack för friheten att byta sovplats

Ställplats spiken

En ställplats som är hyllad med grymt läge. Vi chansar, vi får kanske plats.

Kommer till ställplatsen och vi får plats! Så glada! Elplatser finns det bara 8-10 st, men desto fler parkeringsplatser att stå på. Så vi backar in och pratar med trevliga grannar en stund innan vi sätter oss i kvällssolen och äter pastasalladen jag gjort dagen innan. Låter solen göra det den är bäst på. Att ge.

En kvällspromenad utmed vattnet (så klart står vi vid vatten, igen). Kollar in i bodarna på bryggan, spanar in restaurangen och lunkar vidare och kommer så småningom tillbaka till ställplatsen där det då är full fart på grillar och skålande.

Nu är klockan 22.45 och det är tyst. Alla har klivit in i sina bilar. Knotten har nog drivit in dem. Eller hänsynen till andra. Väljer att tro på det sistnämnda.

Vi känner oss som packade sillar. Även om det är mer än 4m till grannarna på båda sidor om oss. Men det finns ingen space. Ingen känsla. Inget. Alls.

Ställplats spiken

Miljön runt omkring är fin, men vi vet inte vad det är, men Spiken på Kållandsö vid Lidköping är inget för oss. Det är vi väldigt överens om. Så vi byter sovplats i morgon. För att vi kan och för att vi vill prova en annan plats när vi ändå är här. Är tacksamma för möjligheten att påverka var vi sover.

Och imorgon passar vi på att träffa ett par vänner som bor i krokarna.

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.