Sverige är fantastiskt!

Sverige är fantastiskt

Imorgon börjar vi rulla så sakta söderut genom vårt land. Bjuder på en bildkavalkad av Sverige idag!

Vår andra fasta punkt i Sverige är i Partille, där vi är skrivna, hos Rogers föräldrar. Här har vi spenderat helgen och förberett FrankieBoy och oss själva för att ta sikte på Europa.

Trots att månaderna i Sverige varit tuffa med sjukdom, tandvärk och för mycket jobb, så har de framför allt varit helt fantastiska med många kramar, ljuvliga samtal, god mat och fina minnen att ta med oss. Vackra utsikter och nya insikter är packat i bagaget!

En liten hyllning till Sverige i bilder

Har gått igenom bilderna från månaderna i Sverige och inser att det tyvärr inte är så många. Men en del kan vi bjuda på även om någon liknande kanske använts tidigare. Och som vanligt är det nästan alltid med vatten i våra bilder. De visar en ganska bra sammanfattning av vad vi gjort och var vi varit. Bilden ovan är guddottern som badar i Isaberg.

Ulricehamn

Apelviken

Godast pizzan med svensk dill på

SUP

Åkulla

Siljan. Rättvik.

Havet & klippor

Fotö

Fegen

Fegen

Vilda blommor

Trädgårdsblommor

Göta Kanal

Alingsås

Havet. Öckerö

Ballonger i Sveriges färger samt en fin gärdsgård

Student & skolavslutning har vi fått fira!

Lupiner i dike

Strand

Strand i Åkersberga

Badviken vid Bauergården i Bunn

Hur länge vi stannar kvar inom Sverige gränser vet vi inte, men vi rullar så sakteliga söderut och låter oss styras av vädret igen.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.