Strandade på Savannen & viktig info

Alingsås stampen kvarn

Igår hade vi ett par möten inbokade, i Herrljunga och Vara hos kunder, men när vi vaknade på morgonen insåg vi att de behövde ställas in.

En av oss kom nämligen inte upp ur sängen. Och att köra FrankieBoy när en ligger i sängen är inget vi gör så klart.

Så samtal till kunderna för att boka om mötena och stå kvar på Savannen. Ingen av oss satte en fot utanför husbilen på hela dagen.

Roger kurerade sig (ja det var han som inte kom upp ur sängen på morgonen, han var helt utslagen av feber) och jag jobbade. Så dagen sprang iväg som vanligt och rätt var det var så skulle vi äta middag…

Och nu vill jag passa på att berätta tre viktiga saker!

  1. Indiska restaurangen här i Alingsås som jag vurmat så för i några år har nya ägare. Och nu vurmar jag inte längre. Tyvärr. Alla mina tidigare rekommendationer gäller alltså de förra ägarna.
  2. Datumet för när artikeln om oss införs i GP är ändrat till 22 juli.
  3. Jag hoppas jag inte blir sjuk också

…  just det, middagen, det blev ris från tisdagens överblivna hämtmat på indiska restaurangen som jag stekte tillsammans med vitabönor biffar jag hade i frysen.

Idag ska vi rulla vidare, och vi får väl se hur Roger mår om han kan vara delaktig i dagens aktivitet. Men sitta som passagerare när jag kör kan han göra i alla fall, för idag ska vi (i alla fall jag) krama vår härliga guddotter!

Bilden är från Stampens kvarn i Alingsås.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Vill du se mer av vår vardag?

Vill du se mer av vår vardag?

Då kan vi tipsa om Annas Instastories!

Där läggs filmer på vyer, aktiviteter och andra vardagsgrejer ut. Men även bilder och bildtexter som vi hoppas ger en tydlig inblick i vår livsstil.