Stralsund med tydligt svenskt påbrå

Stralsund

Stralsund är en fin stad i norra Tyskland. Vi var där i september 2019, dessa bilder publicerades på Instagram då. Men inte på bloggen.

En hel del bilder från orter i Tyskland som vi besökte i höstas publicerades bara på Instagram. Vi vill ha bilderna här på bloggen istället då Annas Instagram inte längre är aktivt, så det kommer lite inlägg med bilder på ”gamla” platser blandat med aktuella inlägg framöver.

Som du ser är de flesta bilderna dessutom i fyrkantigt format istället, för det är bäst på Instagram och det skapade andra utmaningar vid fotandet. Vill därför inte beskära dem till vårt vanliga format här på bloggen.

Caption på Instagram:

Stralsund in images. Love the houses and buildings. We could clearly see the Swedish inheritance.

Stralsund är en hamnstad som var i svensk ägo under ca 150 år. Du kan läsa om Stralsund på ex. Wikipedia

Stralsund i bilder

stralsund

mkt historia i stralsund

Stralsund

Stralsund ställplats

Ställplatsen vi stod på

Vi hängde med Karen & Myles i den här staden, det gjorde den såklart lite extra fin när vi kunde dela upplevelsen med goa vänner.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.