Stockholm, vår fantastiska huvudstad

stockholm

Jag älskar verkligen Stockholm! Skulle kunna besöka Stockholm ofta dels för att jag gillar staden men också för att jag har en hel del kunder här.

Den här svängen blev det tre dygn och jag hann med att träffa kunder, min grymma utvecklare och vänner. Samt ta några härliga promenader i det härliga vädret i vår vackra huvudstad!

Ställplatsen däremot.. men först lite bilder från det jag bl.a gillar med Stockholm, så berättar jag om ställplatsen längre ner.

stockholm

stockholm

stockholm

Ställplatsen Tantolunden i Stockholm

Läget är helt fantastiskt intill Tantolunden och med Hornsgatan bara ett stenkast bort. Men…

Det finns två stugor att hyra och så finns det ett 10-tal ställplatser för husbilar, det är litet och trångt. Inga 4m mellan husbilarna här inte. Man får ta den platsen som är ledig när man kommer, men man måste ha bokat innan, det finns ingen här på plats som tar emot. Vi hade tur att det fanns plats för vår långa bil. Så även om vi bokat så skulle vi i princip kunnat få en plats där vi inte fick plats. Nu blev det inte så, tack och lov.

Toalett och dusch ligger i en barack. Det är rent och luktar fräscht, men det är gammalt och känns som det är dags att uppdatera. Särskilt till det priset… vi betalar 340,-/natt inkl. el. Vi förstår att det är läget vi betalar för. Men ändå. Kan tänka mig det känns lite lummigare och mysigare på sommaren, när träden slagit ut, för hela ställplatsen omringas av träd.

Att bo mitt i stan innebär så klart ljud. Men jag blev ändå överraskad av alla oljud. Lågt flygande flygplan och tågen (spåren går alldeles intill) hörs väldigt tydligt på kväll och morgon, men på natten är det ju mindre trafik vad gäller alla fordon så då sov vi gott.

Står du på Tantolundens ställplats vill vi verkligen rekommendera ett besök på Shanti Soft Corner, om du gillar indiskt. Den bästa indiska maten vi ätit! Och det ligger bara 5 min promenad från Tantolundens ställplats.

Summa summarum – Stockholm är alltid kanon, men till nästa besök, troligen i juni på semestern, letar vi nog efter en annan ställplats.

Tantolundens ställplats

tantolundens ställplats stockholm

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.