Stannar på samma ställe länge

bo på samma ställe länge

Vi var väldigt övertygade om att vi inte ville stå på samma ställe länge. utan rulla runt och uppleva nya platser. Typ hela tiden.

Men efter att ha rest runt i två månader och kört många mil känns det faktiskt riktigt skönt att stå still ett tag. Vi kom hit för 10 dagar sedan, det längsta vi stannat på ett ställe sen vi flyttade in i FrankieBoy. Vi skulle kunna köra iväg imorgon igen, lämna området kring Rincon de la Victoria. Men vi vill faktiskt inte.

Det börjar bli fullt

En av anledningarna är att vi förstått att det börjar bli fullt på ställplatser och campingar. Platser som går att boka är bokade sedan länge och platser som inte går att boka, som ställplatser, går åt fort. Plats går alltid att hitta, men frågan är var vi i så fall skulle hamna och det viktigt för oss att vara runt Malaga vid jul.

Gillar denna platsen

Det finns alltid en nyfikenhet på nya byar & städer, nya ställplatser och nya vyer. Men vi gillar denna ställplatsen och det är en viktig del i vårt liv. Att känna trygghet och att trivas där vi bor. Vi trivs alltid i vårt hem, FrankieBoy, men där vi parkerar är också viktigt. Här känner vi oss välkomna, trygga och ompysslade. Och här finns allt vi behöver. Vi står på Camper Area M&H El Rincon.

Hyra bil

Vi känner dock fortfarande ett sug av att utforska platser som ligger på längre avstånd än vi vill cykla, så vi kommer hyra bil för att kolla in Nerja och Frigiliana bland annat. Blir en omväxling att utforska med en mindre bil, att kunna köra in på mindre vägar och upptäcka annat än vad vi kan göra med 8,4 meter och 5 ton. Det blir ytterligare en till dimension i vårt upptäckande!

När vi känner oss färdiga med detta området rullar vi vidare. Svårare än så är det.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.