Sommarens hittills varmaste dygn

Varmaste dygnet

Jag måste dessvärre skriva hittills, för jag misstänker det kommer fler riktigt varma dagar redan i kommande vecka.

I Alingsås var det 32 grader senaste gången jag tittade på termometern igår. Men enligt yr skulle det bli upp till 35 grader och det skulle inte förvåna mig om det var något varmare än 32 senare på eftermiddagen.

Varmaste dygnet

Jag var i husbilen, alla fönster öppna och det fläktade lite grann så jag stod ut. Men jag använde också trädgårdsslangen i villan som vi står vid i hela juli, urskönt att kunna dra på mig baddräkten och spola av mig. Hjärnan kokade och jag kände att jag varken kunde jobba eller fokusera på något annat än en feelgood roman. Roger jobbade på glasmästeriet och där saknas AC….

På eftermiddagen hämtade vi min cykel som varit inne på helservice och sedan åkte vi hem till ett par vänner i Ingared och käkade Raclette! Riktigt gott och så klart också härligt umgänge, kvällen avslutades med ett bad för de som ville (och kan). Jag fotade istället…

Varmaste dygnet raclette

På natten körde vi ut till Öckerö, trivs verkligen här! Men vi hade en tuff natt med värmen och glada badande ungdomar som tjoade och tjimmade länge. Förstår inte varför de badade i en hamn.. Men, huvudsaken är ju att de hade roligt och kunde svalka sig. Och i natt sover vi förhoppningsvis bättre då det både regnat och åskat så det är liiiite svalare.

Så idag är vi helt slut. Finns inte mycket energi och det känns nästan som vi är bakfulla. Lite fotande, läsande och bara vara.

Varmaste dygnet

Varmaste dygnet

Men nu ska jag gå och hälsa på en Instagramföljare som hojtade i ett DM att de är här också, så kul när folk tar kontakt.

Fördel med husbil: lär känna nya människor med samma nyfikna sinne.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.