Snälla hjälp oss!

fotö

Vi skulle uppskatta lite hjälp från dig. Vad vill du vi ska blogga om? Dina funderingar kanske behöver en annan vinkel? Något vi helt missat att blogga om?

Dessa tider påverkar oss alla. På olika sätt. Vi står still mestadels, jobbar ganska mycket och fotograferar inte så mycket. Utöver jobb är det stickning, bokläsning, zoom-dating och TV-serier som gäller. Typ. Inte så mycket att blogga om alltså. Lite reflektioner gör vi emellanåt och det skriver vi om. Men annars har vi inte så mycket att skriva om.

Vi skulle ju kunna lägga bloggen på is ett tag eller skriva ett inlägg i veckan typ. Men vi vill skriva! Jag (Anna) älskar ju att låta fingrarna studsa över tangentbordet. Att skriva bara för skrivandets skull gör jag inte på bloggen, så om det inte kommer något inlägg en dag är det för att jag faktiskt inte har något att publicera.

Inspirera oss!

Jag hoppas dock att ni kan hjälpa till att ge oss inspirationen till inlägg vi själva inte tänkt på. Alla idéer mottages varmt, minsta lilla tanke kan ge oss inspiration. Det kan bli olika vinklingar och reflektioner. Vi vet av alla kommentarer och mejl vi får att vi inspirera er – nu är det dags att göra tvärtom 🙂

Inspirera oss! Snälla, skicka oss ett mejl, lägg en kommentar här i bloggen eller på Facebook med några rader som förhoppningsvis kan inspirera oss till nya inlägg. Ge oss gärna dina frågor, tankar eller reflektioner. Har du en historia att berätta så gör gärna det! Kanske du bor på heltid i din husbil och vill bli intervjuad.

Dela gärna detta inlägget med dina vänner så vi kan få input från nya läsare. Vi kommer läsa, låta det gro och förhoppningsvis utvecklas det till inlägg som är intressanta för våra läsare.

Tack på förhand!

Bilden är från en av de få dagar då vattnet låg spegelblankt här på Fotö och ljuset var så vackert.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.