Skön kväll ”hemma” i Partille

Ja hemma, för vi har vår folkbokföringsadress i Partille, hos Rogers föräldrar.

Vi bor inte här egentligen men i det här landet måste en ju ha en folkbokföringsadress och det har vi här, samt att våra 5 kartonger (som blivit 6 st) med våra sparade saker är här. Vi är ju hemma varthän vi än står med husbilen, men i samhällets ögon är detta vårt ”hemma”.

Vi åkte med FrankieBoy direkt efter jobbet och vi ska sova här i natt. Världens bästa ställplats med el och vatten, skön dusch, fin trädgård och trevligt sällskap. Idag blev det dessutom en god middag med jordgubbar till efterrätt, min favorit!

Hemma i partille

Vissa skickar fortfarande brev med snigelpost (trots att vi anmält allt vi kan till Kivra), så nu har vi hämtat det samt lämnat pappren från lägenhetsförsäljningen bland våra kartonger.

Och så har jag fått tvättat två maskiner, som nu hänger och torkar i svärföräldrarnas tvättstuga i villan. Det tycker jag är fantastiskt lyxigt, tänk vad lätt det är att uppleva lyx när man lever enkelt.

Hemma i PARTILLE

Ikväll sover vi helt säkert lika gott som vanligt och imorgon äter vi gemensam frukost innan vi rullar vidare till Tjörn.

Fördel med husbil: Vi har det så himla bra som kan ta med oss vår egen säng vart vi än är. Jag känner mig lyckligt lottad på många sätt!

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.