Sandhem ställplats – fantastisk miljö vid badplats

Sandhem ställplats

Igår, fredag eftermiddag kl. 16, stod jag & FrankieBoy utanför Rogers jobb för att vi snabbt skulle komma iväg. Lämna Alingsås och få en helg i lugn miljö.

Vi hade redan för nån vecka sedan bestämt att vi skulle åka till Sandhem ställplats, som ligger utanför Mullsjö, ca 1,5 timmes körväg. Lagom avstånd och dessutom gratis.

Har läst att andra gillat denna ställplatsen mycket. Och jag förstår verkligen varför. Här är vackert! Kan tänka mig att sommaren är ännu vackrare och dessutom perfekt för morgon- och kvällsdopp.

Sandhem ställplats

Sandhem ställplats

Saknas något på Sandhem ställplats?

I en sån här miljö behöver en inget annat än miljön. Den är gratis. Finns plats för 8-10 bilar här, två har tillgång till el. Vi kom tillräckligt tidigt för att haffa den sista elplatsen! Allt är gratis här, inte bara miljön.

Det finns en fin toalett 1oom bort och där kan en också tömma toakassetten och hämta vatten. Men det finns ingen plats att tömma gråvattnet…. Och det är något vi har stort behov av att göra. Så det blev bara en natt här, tillsammans med tre andra husbilar. I eftermiddag åker vi vidare till en annan plats där vi kan tömma gråvattnet, men vi kommer garanterat tillbaka!

Jag har lagt till Sandhem ställplats på vår Google karta över ställplatser vi besökt.

I eftermiddag passar vi på att träffa vänner från Jönköping som tar sig hit med fika från sitt konditori innan vi åker vidare och vi hoppas vi kan sitta ute vid badplatsen och njuta av fika och gott sällskap i denna fantastiska miljö.

/Anna

 

 

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.