Så här samlar jag alla tips

mapstr

Det är så himla roligt att läsa andra bloggar där det tipsas om nya platser att besöka, bra ställplatser och fina vyer. Men det har också varit svårt att få struktur på alla sparade platser. Men inte längre för jag har hittat den ultimata appen!

Jag har ju en annan blogg också, som jag inte skriver så frekvent på, men där hamnar digitala tips bland annat. Så jag har berättat om den grymma appen Mapstr där, men vill ju ändå tipsa er husbilsentusiaster om den också, för jag tror ni kan ha stor användning av den om ni som jag samlar på er en massa tips om besöksmål och boplatser.

Så vill ni läsa om Mapstr – kika in Webbtantens senaste inlägg!

Och nej, varken detta eller Webbtantens inlägg är samarbete eller sponsring. Tycker bara det är så bra att jag vill dela med mig till dig!

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.