Rullandet är det som kostar mest

cykelväg spanien

Oktober har varit en månad med många olika händelser, platser och många mil. Det märks på kontot!

Vår målsättning är att inte spendera mer än 15000,-  per månad, inklusive allt.

Fasta utgifter 2000,- för försäkringar, CSN och lite annat. Det gör att vi har 13000,- att spendera på rörliga utgifter. Eller egentligen är det €1300,- som vi har att röra oss med.

I oktober har vi köpt diesel och betalat vägtullar för totalt €630,-  Det är ganska precis hälften av vår totala månadsbudget och mer än vi någonsin haft i utgifter för just rullandet. Vi har spräckt budgeten, men det gör inget. Vi lever inte över våra tillgångar, det blir bara mindre sparat de månader när våra utgifter drar iväg.

Eftersom vi fortfarande noterar ner alla vår utgifter så har vi koll. Vi vet vad som kostar och vad vi skulle kunna dra in på, om vi vill. Våra utgifter hamnar mest i kontona: mat, boplatser och diesel.

Ska bli kul att se var vi landar ekonomiskt när vi står still. Vi har ju nu nästan två månader på oss att ta de ca 35 milen till Denia och i Spanien åker vi sällan betalvägar. Kanske det blir lite avstickare in i landet så sträckan blir längre, kanske inte.

Bilden visar den fina cykelvägen från Miami Platja till L’Hospitalet de l’Infant på Costa Daurada. 

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.