Resan över Pyrenéerna i bilder

pyreneerna

En väldigt tur att vi ändrade vår rutt, annars hade vi ju inte fått uppleva den här vägsträckan över Pyrenéerna! Från San Sebastian till Medelhavet.

Vilka vyer och dramatiska väderförändringar vi fått uppleva! Vi har kört av den stora vägen ibland, för det har GPSen sagt till oss, om det beror på betalväg eller nåt annat vet vi inte, men det har i alla fall gått alldeles utmärkt att köra! Det var lite väldigt backigt där ett tag – men det löste Roger och FrankieBoy på allra bästa sätt. Att det krävdes en liten tupplur när vi kom fram till Arbeca efter den andra etappen kan jag mycket väl förstå.

Det enda som jag egentligen saknade var platser att stanna på och fotografera. De bygger väldigt mycket just nu – så även utsiktsplatser som funnits tidigare är nu borttagna och används för byggbaracker etc. Men jag har ju lyxen att ha mycket och stora fönster, så tycker ändå jag fick till många fina bilder, fastän bilen var i rörelse hela tiden.

San Sebastian -> Pamplona

san-sebastian-pamplonasan-sebastian-pamplona san-sebastian-pamplona san-sebastian-pamplonasan-sebastian-pamplona

Pamplona – > Arbeca

Nej det är ingen vulkan på bild två nedan, det är ett strategiskt moln som placerat sig kul. Sen är det inte heller någon dimma vi kör igenom, utan det är också moln.

pyreneerna pyreneerna pyreneerna pyreneerna pyreneerna pyreneerna pyreneerna pyreneerna

Idag kör vi från vingården vi stått på i natt i Arbeca och landar någonstans intill Medelhavet.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Vill du se mer av vår vardag?

Vill du se mer av vår vardag?

Då kan vi tipsa om Annas Instastories!

Där läggs filmer på vyer, aktiviteter och andra vardagsgrejer ut. Men även bilder och bildtexter som vi hoppas ger en tydlig inblick i vår livsstil.