Rekat läget i Torre Del Mar

torre del mar

Häromdagen tog vi bussen till grannstaden Torre Del Mar för att reka läget lite.

Som vi tidigare berättat har vi stått här på Rincon för länge. Denna grymma ställplats har blivit för mycket. Ni vet hur det är när en börjar reta sig på småsaker, sånt som inte haft någon betydelse i början, men som sen bara stör. Hela tiden. Fast det är inte själva ställplatsen vi stör oss på.

Det händer inte så mycket i våra liv just nu, vi cyklar och handlar, cyklar till marknaden, läser, jobbar, promenerar, målar… Detta märks även på blogginläggen så klart. Det är skönt ibland, men nu är det näst intill vår rutin varje dag. Så vill vi inte ha det. Därför tog vi bussen till Torre Del Mar för att träffa Anette och Göran (Korsochtvärs-bloggen) och för att kolla läget i Torres då vi bestämt att det blir en kommande anhalt.

Torre Del Mar är en större stad än Rincon. Det finns en fantastisk strandpromenad. Stan ligger i en vik och är omringad av de fantastiska bergen, vilket ger obetalbara vyer. Ja, där vill vi vara några dagar och vi vill gärna utforska stan med dottern när hon kommer.

Campingen Anette & Göran står på är perfekt belägen, precis intill strandpromenaden och med hela stan inom gångavstånd. Men nej, vi vill inte ha campingliv igen. Inte där, då den campingen visade sig vara för trång och instängd för vår smak. Och inte nu, för även om Rincon inte är en camping så är känslan väldigt lik.

Så på bussen hem efter en skön dag med härligt sällskap, god mat och fina vyer bestämde vi att vi skippar campingen trots att det finns lediga platser och istället chansar på ställplatsen i Caleta (andra änden av Torre Del Mar) på Annandag Jul. Då stannar vi där i några nätter för att lära känna den stan samt så klart också hänga mer med Anette och Göran. Och den ställplatsen ligger i en hamn, så miljön blir nog alldeles perfekt för oss.

Nu har vi ju insett att det inte är som alla säger så vi gör inte längre som vi trodde vi behövde göra 🙂

Tack för titten, kaffet och sällskapet Anette, Göran, Anette och Robert!

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.