Racerhelgen i bilder

Knutstorp

Ett av mina intressen är fotografering och bildredigering. Det fick jag syssla med en del i helgen!

Som jag berättade i förra inlägget spenderade vi helgen på Knutstorp med andra Alfister och tittade på bilar och race. Rogers stora intresse!

Jag har ett intresse av fotografering, något jag vill utveckla! Och nu när vi har målsättningen att jobba mindre än vad jag lyckats med de senaste tre åren så vill jag aktivt få in mer fotografering i mitt liv. Bloggade om det nya svarta att jobba mindre på min andra blogg Webbtanten i veckan.

Telefonen, en iPhone 7 plus, är vad jag använt när jag fotat denna helgen. Tycker det var svårt att hitta intressanta motiv, men det är ju också en del av träningen i att fotografera, att faktiskt hitta motiv. Typ överallt. Hoppas du gillar någon av bilderna i alla fall!

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.