Process när vi köper nya saker

en sak in en sak ut

Vi handlar nya prylar emellanåt men vi vill samtidigt fortsätta äga få prylar. Hur gör vi då?

Det finns en riktigt bra regel för den som vill minska mängden prylar i sin ägo. Den har vi själva använt oss av innan vi gjorde oss av med i princip allt vi ägde.

En sak in – två saker ut

Men nu funkar den inte riktigt för oss längre, vi har ju redan downsizat så mycket. Men eftersom vi tycker om att köpa smarta saker som underlättar livet och sånt som underhåller oss & våra intressen så har vi ändrat den till:

En sak in – en sak ut

Så när jag köpte min elcykel lämnade jag min fina gamla cykel på ställplatsen på Rincon. De kan nu låta andra husbilister använda den vid behov. Hoppas många kan glädjas av den så som jag gjort.

I förra veckan köpte vi flera nya saker, såsom handdukar, grillstekpanna och lite annat vi berättar om längre fram.  Det blev fem prylar till antalet, så idag så ska vi fundera på vilka fem saker vi ska göra oss av med. Jag misstänker det blir klädesplagg, för det finns en hel del i skåpen som aldrig använts i den här livsstilen.

Vi tror på att hålla antalet prylar till ett minimum. Men de prylar vi äger ska vara bra saker av hög kvalitet och fylla funktioner som vi tycker är viktiga. Det är vårt resonemang. Hur är ditt?

Bilden är från när vi cyklade till Estepona och har inget med inlägget att göra 🙂

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Vill du se mer av vår vardag?

Vill du se mer av vår vardag?

Då kan vi tipsa om Annas Instastories!

Där läggs filmer på vyer, aktiviteter och andra vardagsgrejer ut. Men även bilder och bildtexter som vi hoppas ger en tydlig inblick i vår livsstil.