Packa i vakumpåse är grymt!

vakumpåse

Skrymmande saker som t.ex. extra kuddar och extratäcken kan man krympa, genom att använda vakumpåse.

Att göra skrymmande saker små är ju perfekt för oss som ska förvara allt vi äger i husbilen och har platsbegränsning. Vi vill ha extratäcken och extra kuddar med oss, ifall vi av någon oförklarlig anledning fryser en natt eller för att vi har gäster som sover över.

Vi testade vakumpåse

Vi köpte ett par testpåsar från Clas Olsson, men det finns vakumpåse att köpa även på Rusta och ÖoB har vi sett. Vi behövde modifiera om ett munstycke till vår nya dammsugare men hade vi använt den vanliga dammsugaren så hade vi inte behövt göra denna modifieringen. Men den dammsugaren ska vi ju inte ha med i husbilen så vi ville ju testa med den nya.

I den ena påsen (mindre modell) la vi två fluffiga kuddar och i den andra påsen (för stor egentligen) la vi två ganska tunna täcken. På bilden ovan kan du se hur stor plats två kuddar och två täcken tar, totalt.

Så här gjorde vi med den stora påsen:

Kan varmt rekommendera detta, se bara till att din dammsugare har rätt förutsättningar för den vakumpåse du köper!

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.