Oktobers bästa boplats

bästa boplatsen oktober

Oktober månad har inneburit boplatser i form av ställplatser, fricamping och campingar. Återigen en salig blandning av boplatser helt enkelt. Frankrike och Spanien har vi varit i under oktober.

Boplatser vi stått på

Följande platser har vi stått på under september:

Ons Buiten (Oostkapelle, NL) – som vann i september, Équihen-Plage ställplats (Équihen-Plage, FR), Aire de Camping Car Honfleur (Honfleur, FR), Aire de Camping Car Beauvoir (Mont Saint-Michel, FR), Aire de Camping Plevenon (Plevenon, FR), Aire de camping-car de Caroual (Erquy, FR), Camping du Lac de Maine (Angers, FR), Camping Port Neuf (La Rochelle, FR), Marquis de Vauban Castle (Blaye, FR), Fricamping bakom kyrkan (Pissos, FR), Aparcamiento Autocaravanas (San Sebastian, ES), Parking Gratuito Trinitarios (Pamplona, ES), Vinya els Vilars (Arbeca, ES), Camping Miramar (Tarragon, ES), Els Daus (Peniscola, ES), Valencia camper park (Valencia, ES), Marjal Camping & Resorts (Guardamar, ES) och Area Narejos (Los Alcázares, ES).

Bästa boplatsen oktober 2018

bästa boplatsen i oktoberVi står just nu på Area Narejos i Los Alcázares och denna ställplats har vi utsett till oktober månads bästa boplats. Den hade hård konkurrens av vingården i Blaye som vi tyckte gav oss en härlig upplevelse och likaså ställplatsen utanför Valencia som hade den bästa servicen vi upplevt. Men ingen av konkurrenterna skulle vi vilja stå på i en hel vecka, och det är ju vår utslagsfråga när vi inte kan bestämma oss.

Varför Area Narejos?

Rymliga och plana platser samt rena serviceutrymmen. Närhet till skön stad (Los Alcázares) och havet, samt många sevärdheter omkring. Att stå på stranden och se La Manga utanför är häftigt, att gå eller cykla på strandpromenaden och se att människorna är en härlig mix av bofasta och turister gillar vi. €10 för två glas rödvin och en tallrik nachos är också tilltalande.

bästa boplatsen oktober

bästa boplatsen oktober
Det finns allt en kan tänkas behöva här: tvätt av kläder och husbilstvätt t.ex. Det finns pitchar under tak om en vill ha det. Det är också väldigt förmånliga priser €12,90 natt 1-3, sedan kostar det €8,90 för vår stora bil. El tillkommer om en vill ha det. Men servicehuset är gratis och det är rent och bra. Trots att det är en ställplats får en boa in sig och hänga tvätt. Det finns en flygplats intill och flygplanen kan störa, men vi ser inte det som något problem. Nära till mataffär och allt som erbjuds inne i Las Alcázares. Finns en restaurang på området som verkar välbesökt av spanjorerna. Den ska vi testa innan vi åker härifrån!

Vi tycker det är bra här och bevisligen gör många andra det också. Det är fullbokat (ja man kan boka i förväg) från december.

/Anna & Roger

Du vet väl att du kan prenumerera på våra inlägg så du inte missar något inlägg?

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.