Nyhetens behag försvinner fort

nyhetens behag

När man gått och längtat i en evighet och byggt upp en enorm förväntan, vad händer sen?

Vi beställde ju FrankieBoy i september och fick leverans i början av april. Det var en lång väntan, men vi har nu bott en månad i husbilen och en vecka helt utan stöd av dusch och tvätt i lägenheten, vilken nu är överlämnad till ny ägare. Längtan har varit så stor och förväntningarna likaså.

Hur känns det nu?

Efter den här första månaden kan vi säga att allt lever upp till våra förväntningar! Att vi förlorade den fasta platsen har så klart ställt till det lite, men inget som inte gått att lösa. Vi får planera mer helt enkelt och det är ju en lärdom det också. Sen hade det ju varit kanon om vi kunde hitta en fast plats i Alingsås framöver så klart.

Nyhetens behag börjar tona ut, men ändå är känslan underbart skön. Mer än behaglig. Det är först den här veckan som vi får leva med skön sol och värme, innan dess har det varit ganska kylslaget och vi har mest hållit oss på våra 16kvm inne, dock inget som har känts jobbigt och frustrerande. Men nu är vi ute mycket mer, barfota! Fantastiskt!

Att känna oss mer och mer bekväma och hemma i husbilen känns bättre än att flyta omkring på nyhetens behag. Det känns i hela kroppen att detta nomadliv är för oss. Det har bekräftats varje dag. Inget känns konstigt och inget är en ouppnåelig dröm. Allt är vår verklighet och vi har det väldigt bra. Vi går all-in och det är rätt för oss.

Vill egentligen bara meddela att vi fortfarande stortrivs med vårt val – för det är faktiskt den första frågan vi får när vi nu bott i husbilen ett litet tag. Jag lovar också att meddela om det förändras. För förändringar är vi ju öppna för och med.

Ja vi trivs! Nej, vi ångrar inget. Ja, vi känner oss fortfarande taggade och glada trots att nyhetens behag kanske ebbat ut.

Solen är här! Vi njuter för fullt, hoppas du gör det också!

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.