Ny livsstil ger nya möten och nya vänner

ställplats Motala

En helg i Motala, planerad tillsammans med nya vänner, vår första dejt!

Jag har följt bloggen Husbil Kors & Tvärs ett tag och vi har pratat dels genom att kommentera varandras bloggar men också via Messanger en del. Vi stod båda inför en ny livsstil och inspirerade varandra.

I helgen träffades vi för första gången! Bokade ställplats i Södra Hamnen i Motala och vi har haft husbilarna bredvid varandra och umgåtts flera timmar varje dag. Lärt känna varandra, vi har lärt oss massor om husbilsslivet och vi trivs gott i Anette & Görans sällskap.

ställplats Motala

Ställplats Södra Hamnen i Motala

Man står fint på den här ställplatsen med utsikt över vattnet och här finns allt man behöver och en kort cykeltur så är man inne i Motala centrum. En go kaffe i lä i solen och sedan en omväg med cykeln tillbaka till FrankieBoy.

Det var strålande sol hela helgen, men det blåste ganska kallt så vi satt påpälsade när vi satt i solen. På kvällarna hängde vi inne i någon av bilarna efter att vi grillat.

Motala ställplats

Motala ställplats

ställplats Motala

Till hösten drar vi alla fyra ner till södra breddgrader, de som erfarna husbilister och vi som nybörjare. Vi reser inte tillsammans, men jag hoppas verkligen våra vägar korsas igen, både i Sverige och i Europa.

Long time no seen

På vägen hem idag, hälsade vi på en vän som jag inte träffat på 28 år. Vi spenderade mycket tid tillsammans som tonåringar, men sen tappade vi kontakten. Tack vare Facebook är vi i varandras flöden och idag träffades vi igen! Så härligt att ses efter alla dessa år.

/Anna

 

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.