Nu ska vi njuta av svensk sommar!

svensk sommar

Vi kom till Sverige två månader för tidigt. Men nu är tiden inne för när vi skulle kommit hem, till den svenska sommaren.

Tanken var att komma till Sverige i slutet av maj och nu är vi till och med i början av juni. Det är dags för oss att njuta av vårt älskade hemland. Av den ljuvliga svenska sommaren.

Svensk sommar

Så även om gränser så smått börjar öppnas upp igen så har vi inga som helst planer på att lämna Sverige på sommaren.

Kanske vi inte rullar så mycket inom landet den här sommaren eftersom så många verkar välja att spendera semester i Sverige med sin husbil. Det lär bli trångt på boplatserna då det tydligen är flera nya husbilsägare som passar på att testa denna livsstilen när corona/covid-19 härjar.

Säg hej!

Säg väldigt gärna hej när ni ser oss. Vi blir otroligt glada för hälsningar och att få prata en stund med er läsare (och alla andra som inte läser vår blogg så klart!). Vad vi däremot tycker känns lite obehagligt och märkligt är när det tittas, tisslas och tasslas.

Helgen som gick var en härlig föraning om hur en svensk sommar kan vara. 20-25 grader, strålande sol med svalkande vindar. Jomen, det här är toppen!

Vi har lite kul som händer i veckan, som faktiskt till och med innebär hotellövernattning!

Bilden är från nya strandpromenaden i Alingsås vid sjön Gerdsken. Somrigt med bryggorna och den ljuvliga himlen, tycker vi.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.