Nu är vi på rull igen!

caleta hamn torre del mar

Efter att ha stått på samma plats sedan 7 november har vi nu rullat vidare, inte långt, men till nåt helt annat.

Natten till annandagen hämtade vi upp dottern på Malaga flygplats. Vi sov några timmar på Rincons ställplats för sista gången den här säsongen. Vi gillar den ställplatsen jättemycket och vi lär återvända nästa gång vi är i faggorna.

Igår förmiddags packade vi ihop oss och drog vidare. Vi var färdiga och det kändes skönt att rulla igen, till nya platser och vyer. Vi körde österut i ca 30 minuter. Till Torre del Mar, men inte till campingen utan till ställplatsen i Caleta hamn. 4 km öster om campingen, som ligger i den västra änden av Playa de Torre del Mar, ligger den lilla hamnen och ställplatsen där vi nu sovit en natt och planerar stanna ett par till.

Vi promenerade in till Torres när vi installerat oss och tog en lättare lunch samt kramade om Anette (Kors och Tvärs-bloggen) och sedan promenerade vi hem igen. Var lite kyligt, bara 15 grader och ganska molnigt dessvärre men blir väl bättre idag hoppas vi. Målade i lite målarböcker samtidigt som vi pratade och fick veta allt om julfirandet Tess haft i Sverige och en massa annat som inte blivit sagt i telefon/SMS under de snart 4 månader vi varit ”on the road”.

Efter en smarrig middag avrundade vi kvällen med kortspelet Jazz som vi gärna spelar tillsammans när vi hänger vi tre. Fick av Linda veta att det i Norge heter Prikk och nu ser vi fram emot att få spela med dem också när våra vägar möts i framtiden.

Underbart att ha dottern här hos oss, att få dela vår vardag även i den här livsstilen med henne är fantastiskt roligt! Idag blir det en shoppingtur på marknaden och en lunch med grymt sällskap och Korma-smaker 🙂

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.