Nöjda, här och nu

Nöjda

Att stanna upp och låta alla beslut och tankar landa är något vi gör titt som tätt. Vi summerar liksom lite tillsammans.

Och nu är vi nöjda. Vi njuter av vårt här och nu. Av varandra. Av vårt arbete och våra kunder. Av sällskap av nya och gamla vänner. Av samtal med nära som är fysiskt längre bort. Av havet och vågorna. Av insikterna och utsikterna.

Även om vi gillar förändringar, fel, inte bara gillar, vi drivs av förändringar. Så gör vi inte förändringar precis hela tiden. Just nu är vi i en fas av njutning och nöjdhet. Där vi är tacksamma för de beslut vi tagit, där vi skrapar av grädden från kladdkakan gång på gång. Kladdkakan finns kvar där under och vi kommer njuta av den också en vacker dag. Vi har så mycket att vara glada för och nöjda med.

Vi njuter av att ha tid. Och av att ha tid i ett varmare klimat. Att inte känna någon som helst stress eller oro. När andra stressar tillbaka till sina arbeten och lämnar campingarna  på söndagarna stannar vi kvar. Och njuter.

Prat om framtida resmål, lite mer fjärran än inom husbilens radie, faller platt för det är inte aktuellt. Inte nu. Vi skördar frukten av våra planeringar, våra aktiva val och vårt arbete som tagit oss hit där vi är idag.

Vi är nöjda och vi njuter!

Bilden är från en cykeltur söderut från Alcossebre.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.