Nedräkningen är slut – nu kör vi!

nedräkning nu drar vi!

Nedräkningen är slut. Nu är det dags. Tiden är kommen. Det vi planerat och längtat efter, nu händer det!

Idag öppnar vi dörrarna mot världen, mot nya insikter och utsikter.

Sagt hej då

Igår hade vi en hej då-fest här i Alingsås. Alla som ville vara med och skapa ett härligt minne för oss var välkommen. En härlig samling av familj och vänner intog Pinchos och stämningen var hög. Lite vemodigt men främst väldigt mycket glädje! Att känna allas stöd och heja-rop känns enormt fint. Att veta att vi inspirerar till att följa sitt hjärta, sin nyfikenhet och sina lustar värmer.

hej då fest

Alla era kramar och varma ord ligger som sockervadd runt våra hjärtan och vi känner oss så peppade på vår resa. Varmaste tack för att just du kom!

Det är klart det känns jobbigt att lämna människor vi så innerligt älskar och tycker om att hänga med. Men det är ju bara för en tid. Vi kommer ju tillbaka till Sverige till våren.

Vi vet att du som för alltid bor i Annas hjärta kommer till Malaga och dämpar hennes längtan vid jul. Vet också att en del av er kanske möter upp oss i Europa nån helg och det känns fantastiskt!

Vi följs åt i sociala medier så vi finns ju i varandras handväskor, jackfickor och där på kudden på morgonen när vi vaknar. Den stora skillnaden är väl att vi inte kommer använda lika mycket jackor ;). Vi kommer att dränka er i solnedgångar, vackra utsikter, spännande mat och förhoppningsvis nya spännande möten & öden. Och vi kommer självklart fortsätta att älska att följa er, fast vi sitter med fötterna dinglande från en sandig klippa i Algarve.

Bilder ser ni mest av på våra Instagramkonton, vilka ni kan följa även om ni själva inte har något Instagram-konto. Klicka på länkarna bara så kan ni se våra bilder. Och här på bloggen blir det mer berättande med ord.

Annas Instagram & Rogers Instagram

Långsamt söderut

Idag kör vi söderöver, stannar till lite här och där på vägen. Dels för att vi inte har bråttom. Dels för att vi vill krama om fler vänner, som inte hade möjlighet att komma till gårdagens fest och som bor utmed vägen. Och dels för att vi ska på en bilträff i Skåne nästa helg. Vi kör över bron mot Danmark någon gång i september. Exakt när vet vi inte, och det är så vi vill ha det!

Nu har vi packat ihop oss, ätit frukost och snart rullar vi! Först ska vi bara stanna på ICA på Vimpeln och köpa deras lager av Huj Original!

/Anna & Roger

Bilder: Federico Fioravanti & Maria Gustafsson

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.