Några extra ben är bra när det saknas en cykel

stödben husbil

Stabilisera FrankieBoy och cykla mindre, det har hänt grejer!

I all ljuvlig yra av bergsbyar och andra äventyr har vi inte berättat om våra extra ben och cykeln som är borta.

Premiär för stödbenen

Vi har manuella stödben till FrankieBoy. Alltså sådana en sätter fast under bilen för att göra den mer stabil. För att sätta på dem kryper en in under bilen och vevar ner dem från underredet. Det är med andra ord ganska omständligt och något som vi inte gjort förut. Men här där vi nu står ganska länge så kändes det bra att dels prova men också att få hemmet stabilare.

Det finns möjlighet att installera hydrauliska eller elektriska stödben samt att det finns luftfjädringssystem att montera för att balansera och stabilisera bilen. Vi har tyckt detta varit onödigt dyrt så vi har inte investerat i det. Men vem vet vad som händer i framtiden?

Rogers cykel är stulen

Den här platsen och det här området känns otroligt tryggt. Ändå var det inne obehöriga en natt och stal 4 cyklar. Varav Rogers var en av dem som stals. Vi har alltså bara en cykel nu, så fler promenader och färre cykelturer framöver. Fast Roger får gärna låna en cykel av ställplatsen så vi kanske kan cykla en del i alla fall. Tills vi köpt en ny till honom.

De som har ställplatsen är så ledsna för detta och de har vidtagit åtgärder för att det inte ska hända igen. Vi lägger verkligen inte skulden på någon annan än tjuven!

Livet är kul ändå, vi är omringade av vänner och vi har det himla bra. I vår stabila FrankieBoy!

Bilden är från Aguilas, där vi verkligen använde våra cyklar!

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.