Några beslut klara för 2020

beslut 2020

När vi summerar året som gått blir det alltid funderingar och planer på nya året, så det som är klart berättar vi nu.

Vi planerar alltid lite framåt, av varierande karaktär. Men det vi landat i hittills för 2020 är följande, och besluten kommer att påverka både vår ekonomi och vårt välbefinnande.

Portugal igen

Året startar i Spanien men ganska snabbt kommer vi att rulla in i Portugal igen. Vi längtar båda dit och det känns skönt att ha några månader på oss i vårt favoritland igen, det blir förhoppningsvis lika varmt som förra året!

Stå still i sommar

Förra sommaren flängde vi runt i Sverige som bara den för att hinna träffa alla vi ville träffa (hann inte med alla) och alla våra kunder. De kraven på oss själva mådde vi inte bra av, så i år kommer vi att stå still mycket mer, på den fasta boplatsen vi är så glada över. Det kommer kosta oss mer i boende än någon tidigare månad, men det känns så värt varenda krona att få bo med havet som närmsta granne hela sommaren i Sverige.

Vi välkomnar i år vår familj och våra vänner att besöka oss istället, det är vår tur att erbjuda gästfrihet, dock utan övernattning. Våra kunder kommer så klart få besök om det krävs, men annars är de också välkomna att besöka oss på en klippa vid havet istället.

Behöver inte gå på restaurang för att äta och dricka gott (fototräning)

Fortsätta laga mat

Att laga så mycket mat som vi gör nu har vi aldrig gjort, det vill vi fortsätta med och gärna utveckla mer. I Sverige också! Där ramlar vi nämligen lätt in i vårt gamla beteende att gå på restaurang till vardags också, men det ska vi alltså inte göra 2020.

Stor investering för FrankieBoy

Vi har beslutat att sätta på hydrauliska stödben. Det är en investering vi har funderat på länge. Vi valde bort det när vi la beställningen på FrankieBoy, för att först se vad vårt behov är. Men nu har vi alltså landat i att vi vill ha det. Berättar mer om det framöver.

Hösten och vintern oplanerad

Vart vi drar när vi lämnar Sverige på höstkanten har vi inte bestämt än. Det får vi återkomma till så småningom.

2020 blir ett år med ytterligare bättre balans!

Bilden är från Los Alcázares, älskar när himmel och hav förenas.

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår plåtis Vega. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.