Mycket sanning i detta

umgås

Jag har läst något som liksom grep tag i mig och som inte riktigt vill släppa. 

Det som drog igång mina tankar var den här tweeten och särskilt svaret från ”Slutreplik”.

En av anledningarna till att vi lever det här livet är ju just att umgås. Då snodde jag begreppet från Kalle Wahlström på TV. Vi vill umgås istället för att förgås. 

Jag har reflekterat kring detta med sociala medier tidigare, för 3,5 år sedan bloggade jag om reflektioner kring vänskapsband och sociala medierna. Jag älskar sociala medierna och kan tacka för många nya underbara vänner och bekanta samt möjligheten att hålla kontakten enkelt. Vill förtydliga det, men det är inte bara fördelar.

Hur känner du? Ser du bara fördelar med sociala medier i förhållande till dina vänskapsrelationer? Hur går dina tankar igång av tweeten och av mitt gamla blogginlägg?

Det vore riktigt roligt att läsa dina reflektioner, kanske vi kan få igång ett djupt samtal här?

Bilden är från 2011 då jag umgicks väldigt mycket med våra minigrisar. Närhet och fysisk kontakt är otroligt viktigt för grisar. Och för mig.

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.