Mer väderberoende än vi trodde

väder Tyskland nederländerna

Vi märker att vi numera är väldigt mycket mer känsliga för vilket väder det är! 

Vår nya livsstil där vi vill vara utomhus mycket på dagtid kräver uppehåll i vädret. Och efter en vecka av väder där vi fått parera mellan regnskurar för att komma ut och cykla eller gå en kort promenad så inser vi att vi är mer beroende av vädret än vi trodde.

Nu har vi ju inte kommit så långt söderut än, så vädret är ju som vilken höstdag som helst i Sverige. Och det är ju helt okej, när det är uppehåll. När vi bodde i lägenheten var det ju mysigt med mörka hösten och alla långa filmkvällar. Det är mysigt nu också, men det är ju inte det vi vill göra. Vi vill utforska och vara utomhus.

Det var bland annat vädret som till slut gjorde att vi tröttnade på att utforska kalla Tyskland. Vi tänker att det kanske kan bli mer Tyskland på vägen hem till våren. Väderapparna ger bättre prognoser i Nederländerna så vi rullade i går över en ny landsgräns. Här i Nederländerna är det soligt och runt 15 grader på dagarna, alldeles perfekt väder för oss!

Vi har en hel del platser vi vill besöka så i det här landet stannar vi nog ett tag!

/Anna

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.