Maj månads bästa boplats

Långasjönäs camping

Vi började maj månad i Tyskland, rullade igenom Danmark utan övernattning för att sedan spendera resten av månaden i Sverige.

Några av boplatserna den här månaden är gröna i våra kartor. De gula är sådana vi gärna återvänder till om vi är i krokarna, men gröna är sådana vi väljer att åka till, just på grund av att vi gärna bor där. Röda skulle vi aldrig bo på igen. Det finns inga sådana platser från maj.

Här har vi bott i maj månad

KissSalis (DE), Hotell Wirtshaus Sauer (DE), Ställplats Celle (DE), Ställplats Luneburg (DE), Citti (DE), Klagshamn (SE), Torup Slott (SE), Långasjönäs Camping (SE), Reningsverket Ystad (SE), Fegen ställplats (SE), Grimeton Radiostation (SE) & Savannen (SE).

Savannen i Alingsås är lite av vår hemmahamn. Vi har ju bott i stan i tre år precis innan vi flyttade in i FrankieBoy, kontoret ligger där och dotter & svärson bor där. Så vi står där ganska mycket när vi är i Sverige. Och vi tycker det är en fantastisk plats som Alingsås Kommun låter oss utnyttja gratis. Att det saknas service gör oss inget alls, vi står där oftast bara ett par nätter i stöten. Skulle kunna bli månadens bästa plats, men inte i maj.

Alla de andra boplatserna, utom maj månads bästa boplats, har vi bara stått en natt på. Det påverkar säkert lite hur vi upplever platserna också, för det är ju lättare att tycka om en plats en kan utforska och känna in ordentligt.

Långasjönäs camping

Badplatsen på Långasjönäs Camping

Maj månads bästa boplats

bästa boplatsenLångasjönäs Camping blir den bästa boplatsen i maj. Ja ännu en camping faktiskt. Kanske vi hade tyckt annorlunda om det varit fullbelagt, men det var lågsäsong med en hel del lediga platser när vi var där.

Vi har bloggat om den helgen vi var där tidigare.

Långasjönäs camping blir månadens bästa boplats för att

  • ljuvlig miljö med vatten runt om
  • fantastiskt bemötande med hög servicegrad
  • så lugnt och stilla
  • skulle kunna tänka oss en säsongsplats här, om den legat närmare Gbg

Nu är det ny månad och nya alternativ radar upp sig!

/Anna & Roger

Vill du se mer av vår vardag?

Anna & Roger Forsberg

Anna och Roger Forsberg

Vi bor på heltid i vår husbil FrankieBoy. Arbetar deltid med digitala tjänster i egna företaget VimleWebb AB. Lever så mycket bättre med hela Europa som vårt vardagsrum.

Båda två är förändringsberoende och nyfikna. Lever minimalistiskt och är tillsammans 24/7. Använd gärna meny och sökfunktion för att läsa mer om oss, våra erfarenheter, boplatser och färdvägar.